Türkiye'yi EURO 2024'te temsil eden tek hakem olan Halil Umut Meler, son 16 turunda dev bir göreve atandı. Meler, 30 Haziran Pazar günü saat 19.00'da Almanya'nın Gelsenkirchen şehrindeki Arena AufSchalke Stadyumu'nda oynanacak İngiltere-Slovakya maçında düdük çalacak.

14Ddbbbb47C0402380330608F7Ec07Bc

Tecrübeli Hakem Zorlu Bir Göreve Atandı

Meler, turnuvanın en önemli maçlarından biri olarak gösterilen ve favoriler arasında yer alan İngiltere'nin mücadelesini yönetecek. Bu atama, Meler'in Avrupa futbolundaki saygınlığının ve tecrübesinin bir göstergesi olarak görülüyor.

Images-71

Yardımcı Hakemler ve VAR Hakemleri de Belirlendi

Meler'e bu önemli görevde yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy eşlik edecek. Dördüncü hakem olarak ise Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Rade Obrenovic görev alacak. Maçın VAR hakemliğini ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Marco Fritz üstlenecek. Christian Dingert AVAR, Polonya Futbol Federasyonu'ndan Tomasz Kwiatkowski VAR supervisor ve Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Jure Praprotnik ise rezerv yardımcı hakem olarak görev alacaklar.

Halil Umut Meler Euro 2024Te Gorev Yapacak 467U

Meler'in Başarılı Performansı Devam Ediyor

Meler, EURO 2024'te daha önce de iki önemli maçta görev almıştı. Grup aşamasında Belçika-Slovakya ve Polonya-Avusturya karşılaşmalarını yöneten Meler, her iki maçta da sergilediği başarılı performansla beğeni toplamıştı.

Bu atama ile Halil Umut Meler, Türk hakemliğinin uluslararası alandaki başarısını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.