Magazin dünyasının güzel oyuncularından Birce Akalay, uzun süredir bekarlığıyla gündemdeydi. Ancak sonunda aşk kapısını çalan Akalay, karizmatik oyuncu Hakan Kurtaş ile birlikte olduğunu açıkladı. Bu mutlu haberi İbrahim Selim'in programında duyuran Akalay, aşkıyla yeniden gündeme oturdu.

Birce Akalay, oyunculuk kariyerindeki başarısıyla ve doğal güzelliğiyle tanınan bir isim. Her projesinde fark yaratan Akalay, Kuş Uçuşu dizisindeki performansıyla da izleyicilerden tam not almıştı.

Acun Ilıcalı hangi takımı satın alıyor, gözünü elediği takıma dikti Acun Ilıcalı hangi takımı satın alıyor, gözünü elediği takıma dikti

Aşk hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Birce Akalay'ın romantik ilişkileri magazin gündemini sıkça meşgul etti. Akalay, "Yer Gök Aşk" dizisinin setinde tanıştığı Murat Ünalmış ile 2011 yılında evlenmişti. Ancak bu evlilikleri 1,5 yıl sonra sona erdi.

2014 yılında ise Akalay, Sarp Levendoğlu ile evlendi. Ancak bu evlilik de üç yıl sürdü. Birce Akalay'ın aşk hayatındaki yeni sayfa ise Hakan Kurtaş ile açıldı. İkilinin mutluluğu magazin gündemini uzun süre meşgul edecek gibi görünüyor.