2024 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı tüm hızıyla devam ederken Türkiye Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan karşısında elde ettiği galibiyet tartışmalara yol açtı. Türkiye'nin F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup etmesinin ardından Gürcistan'dan beklenmedik bir hamle geldi.

Türkiye'nin Gürcistan'ı Mağlup Ettiği Mücadele

Türkiye ile Gürcistan arasında oynanan mücadelede ilk yarı 1-1 sona ermiş, ancak ikinci yarıda Türkiye'nin üstünlüğü ortaya çıkmıştı. Ay-yıldızlı ekibin galibiyet gollerini Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu kaydetmişti. Gürcistan ise turnuva tarihindeki ilk golünü Georges Mikautadze ile bulmuştu.

Gürcistan'ın Tekrar Talebi

Gürcistan medyasına yansıyan haberlere göre, Gürcistan yönetimi Türkiye ile oynadıkları maçın tekrarını talep edeceğini duyurdu. İddialara göre, maç sırasında Kerem Aktürkoğlu'nun golünden önce Türkiye kulübesinin saha içine girdiği ve bu durumun maçın tekrar edilmesi gerektiği gerekçesiyle dile getirileceği belirtiliyor.

Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi

Maçın Tekrar Edilecek mi?

Ancak Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA yetkililerinden gelen açıklamalara göre, Türkiye ile Gürcistan arasındaki maçın tekrarının gündemde olmadığı bildirildi. Maçın oynandığı şartlar ve sonucun geçerli olduğu vurgulandı. UEFA'nın kararına göre maçın tekrar edilmesi için yeterli gerekçe bulunmadığı ifade edildi.
 

Editör: Havva Andırır