Ünlü oyuncu Onur Buldu, Türkiye'de Güldür Güldür programıyla tanınan ve Bilal karakteriyle sevilen bir isimdir. Kariyerindeki başarılı performanslarıyla dikkat çeken

MasterChef Türkiye 2024 eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye kim kazandı? 19 Eylül 2024 Perşembe MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye 2024 eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye kim kazandı? 19 Eylül 2024 Perşembe MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güldür Güldür’ün Bilal’i Onur Buldu Eşi Kimdir?

Buldu, 2020 yılında öğretmen Duygu Kozoğlu ile hayatını birleştirmiş ve bu evlilikten Masal adında bir kızları dünyaya gelmiştirOnur Buldu, sosyal medya hesaplarından sıkça ailesiyle ilgili paylaşımlar yaparak takipçileriyle özel anlarını paylaşmaktadır. Son olarak, kızı Masal'ın doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, doğum günü pastasının önünde eşi Duygu Kozoğlu ve kızı Masal ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Buldu, "Canım kızım doğum günün kutlu olsun seni çok seviyoruz" notuyla duygularını dile getirdi.

Onur Buldu0

İlgi Çeken Paylaşım

Onur Buldu'nun bu samimi paylaşımı, hem hayranlarını hem de meslektaşlarını etkiledi. Ünlü isimlerden Emre Altuğ ve Aziz Aslan gibi birçok ünlü, Buldu'nun aile mutluluğunu ve doğum günü kutlamasını yorumlarla destekledi. Bu anlamlı paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Editör: Havva Andırır