İbrahim Tatlıses- Mustafa Keser birbirine tekrar girdi, ilginç yanıtıyla ortalık gerildi İbrahim Tatlıses- Mustafa Keser birbirine tekrar girdi, ilginç yanıtıyla ortalık gerildi

"Prens" dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve sevilerek izlenen Giray Altınok, "Güldür Güldür"e dair önemli açıklamalarda bulundu. Ani ayrılık kararı hakkında konuşan oyuncu, dikkat çeken sözleriyle gündeme geldi.

GİRAY ALTINOK'TAN GÜLDÜR GÜLDÜR AÇIKLAMASI

Birsen Altuntaş’ın Youtube kanalına konuk olan Altınok, "Güldür Güldür’e muhtemelen dönüş olmaz. Çok müthiş bir keyifti Güldür Güldür‘de olmak… Arkadaş grubum, en yakın arkadaşlarım hâlâ orada… Zaten çekimlere falan da gidiyorum arada vaktim olduğunda… Kulis sohbetlerini çok özlüyorum çünkü…" ifadelerini kullandı.

Giray Altınok 1

"Vaktimin büyük bir bölümünü Güldür Güldür'e ayırınca kendi projelerime odaklanamıyordum" diyen başarılı oyuncu, "Güldür Güldür ekibi benim ailem gibi ama vakit kendi yaptığım işleri üretme, yeşillendirme vakti" şeklinde devam etti.

PRENS DİZİSİNE KATILAN OYUNCU KADROSU

Giray Altınok'un yer aldığı "Prens" dizisinin oyuncu kadrosuna Çağlar Ertuğrul, Ebru Şahin, Deniz Uğur, Engin Benli ve Zeynep Tuğçe Bayat da katıldı.