Altın, yatırımcılar ve tasarruf sahipleri için her zaman önemli bir değer saklama aracı olmuştur. Bugün itibarıyla çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları güncellendi. İşte detaylar:

Çeyrek Altın Fiyatı Ne Kadar?

Güncel verilere göre çeyrek altının alış fiyatı 4.530 TL, satış fiyatı ise 4.604 TL olarak belirlendi. Çeyrek altın, genellikle düğün ve özel günlerde hediye olarak tercih edilirken, yatırımcılar için de küçük ve likit bir yatırım aracı olarak değerlendirilmektedir.

Gram Altın

Yarım Altın Fiyatları Ne Durumda?

Yarım altının alış fiyatı 9.088 TL, satış fiyatı ise 9.199 TL olarak güncellenmiştir. Yarım altın, çeyrek altına kıyasla daha büyük bir birim olduğu için genellikle daha yüksek değerli yatırımlar için tercih edilir. Özellikle birikim yapmayı düşünen yatırımcılar için ideal bir seçenek sunar.

TOKİ 25 İlde 390 Arsa Açık Artırma Satışı Ne Zaman Başlıyor? Satış Şartları, Tarih ve Saat Bilgileri Neler? TOKİ 25 İlde 390 Arsa Açık Artırma Satışı Ne Zaman Başlıyor? Satış Şartları, Tarih ve Saat Bilgileri Neler?

1719298386 Altın 4

Tam Altın Fiyatları Ne Kadar?

Tam altının alış fiyatı 18.148 TL, satış fiyatı ise 18.343 TL olarak belirlenmiştir. Tam altın, altın yatırımında büyük bir paya sahip olup, genellikle büyük yatırımcılar ve birikim sahipleri tarafından tercih edilir. Bu altın türü, yüksek değerli yatırımlar için uygun bir seçenek oluşturmaktadır.

Editör: Mehmet Çetil