Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe, Kayserispor'u ağırlıyor. İki takım için de kritik bir öneme sahip olan bu maç, Göztepe'nin Gürsel Aksel Stadı'nda gerçekleştirilecek. Taraftarların büyük bir heyecanla beklediği karşılaşma hakkında detaylar şu şekilde…

Göztepe - Kayserispor Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Göztepe ile Kayserispor arasındaki müsabaka, 23 Eylül 2024 tarihinde saat 20:00'de başlayacak. Bu önemli karşılaşma, ev sahibi Göztepe için taraftarlarıyla buluşacağı ilk maç olma özelliğini taşıyor. Daha önceki Fenerbahçe karşılaşmasındaki olaylar sebebiyle Göztepe, 1 maç seyircisiz oynama cezasını tamamlamıştı.

Göztepe Kayserispor Maçı

Göztepe - Kayserispor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Göztepe-Kayserispor mücadelesi, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu sayede futbolseverler, takımlarının performansını canlı olarak takip edebilecekler.

Muhtemel 11'ler Neler?

Her iki takım da bu kritik karşılaşmaya en iyi kadrolarıyla çıkmayı hedefliyor. Göztepe'nin muhtemel 11'i şöyle şekillendi: Lis, Taha, Heliton, Bokele, Nazım, Dennis, Solet, Djalma, Tjanic, Romulo, Juan.

Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta Rabia neden yok? Gelinim Mutfakta Rabia yarışmadan elendi mi, diskalifiye mi oldu? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta Rabia neden yok? Gelinim Mutfakta Rabia yarışmadan elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Konuk ekip Bellona Kayserispor ise şu oyunculardan oluşan bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor: Onurcan, Gökhan, Jeanvier, Attamah, Carole, Bourabia, Kartal, Cardoso, Boa Morte, Bahoken, Nazon.

Göztepe Kayserispor Maçı4

Takımların Durumu Nedir?

Göztepe, ligde şu ana kadar 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek 6 puana ulaşmış durumda. Son olarak Sipay Bodrum FK'yi 2-0 mağlup eden Göztepe, bu maçla birlikte taraftarıyla yeniden buluşacak. Ancak, takımda sakatlığı bulunan Kubilay Kanatsızkuş'un bu karşılaşmada forma giyemeyeceği belirtildi.

Bellona Kayserispor ise ilk 4 maçında galibiyet alamadı ve 3 beraberlik ile 1 yenilgi yaşadı. Bu maç, Kayserispor için ligdeki ilk galibiyetini alma fırsatı olarak değerlendiriliyor.

Editör: Havva Andırır