Milli basketbolcu Asım Pars kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Asım Pars neden öldü hastalığı neydi? Milli basketbolcu Asım Pars kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Asım Pars neden öldü hastalığı neydi?

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe, bu akşam Gürsel Aksel Stadı’nda Kayserispor’u konuk ediyor. Bu önemli karşılaşma, iki takım için de büyük bir anlam taşıyor.

Göztepe'nin Son Durumu Nedir?

Göztepe, uzun bir aranın ardından taraftarıyla buluşacak. Milli maçlar nedeniyle verilen arada 5. haftayı bay geçen İzmir temsilcisi, ligdeki tek galibiyetini Sipay Bodrum Futbol Kulübü karşısında elde etti. İlk 3 haftayı 3 beraberlikle kapatan Göztepe, son maçında Bodrum FK’yı 2-0 yenerek 3 puan almayı başardı. Bu akşamki maç, Göztepe’nin taraftarıyla yeniden buluştuğu bir an olacak. Takım, bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 beraberlikle toplamda 6 puana ulaşmış durumda.

Goztepe Sk 1

Kayserispor’un Hedefi Nedir?

Konuk ekip Bellona Kayserispor, son olarak Trabzonspor deplasmanında mücadele etti. Bordo-mavili ekiple oynanan maçta 90 dakika boyunca önde giden Kayserispor, son dakika golüyle 2-2 berabere kalarak bir puana razı oldu. Bu sezon 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Kayserispor, Göztepe karşısında bu kötü gidişata son vermeyi hedefliyor.

Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, Trabzonspor karşılaşmasının ardından tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği için bu maçta kulübede yer alamayacak.

Göztepe Kayserispor Maçı

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Göztepe - Kayserispor karşılaşması, saat 20:00’de başlayacak ve beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın hakemliğini Ozan Ergün üstlenecek.

Göztepe Kayserispor Maçı6

Muhtemel 11'ler Neler?

Her iki takım da bu kritik karşılaşmaya güçlü kadrolarla çıkmayı planlıyor. Göztepe'nin muhtemel 11’i şu şekilde: Lis, Taha, Heliton, Bokele, Nazım, Dennis, Solet, Djalma, Tjanic, Romulo, Juan.

Kayserispor’un muhtemel kadrosu ise: Onurcan, Ramazan, Kolovetsios, Attamah, Carole, Bourabia, Kartal, Cardoso, Boa Morte, Hasan Ali, Nazon.

Editör: Havva Andırır