Ünlü oyuncu Gizem Karaca, son dönemde İstanbul'u geride bırakarak Ege Bölgesi'nde doğa ile iç içe bir yaşamı tercih ettiğini açıkladı. İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ile başrollerini paylaştığı Safir dizisiyle ekranlara gelen Karaca, artık köy hayatını tercih ediyor.

Gizem Karaca Ege'de Doğa İle İç İçe Yaşıyor

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenen ve bu evliliğin ardından İstanbul'u terk eden Gizem Karaca, Ege'de sakin bir yaşam sürüyor. Kendi ifadesine göre, 2016 yılında arsa satın alıp 2019'da evlerini tamamladıktan sonra, burada tatlı ve huzurlu bir yaşam kurduklarını belirtiyor. Karaca, "Kendi keyfimize göre çizdirip, nasıl rahat yaşarız her detayı öyle yaptık" diyerek evlerinin detaylarını ve yaşam tarzlarını anlatıyor.

Organik Tarım ve Doğal Yaşam

Gizem Karaca'nın Ege'deki yaşamı, sadece şehir hayatını geride bırakmakla kalmıyor, aynı zamanda organik tarım yapma fikrini de içeriyor. Ünlü oyuncu, lüks evinin geniş bahçesinde organik tarım yöntemleriyle kendi sebzelerini yetiştiriyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda, "Tarım arazim yok ama kendi bahçemde ufak ufak bir şeyler yapıyorum" diyerek sağlıklı ve doğal beslenmeye olan ilgisini vurgulamıştı.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

640Xauto (6)-1

Sosyal Medyada Hayranlık Uyandıran Yaşam Tarzı

Gizem Karaca'nın lüks evi ve organik tarım yaptığı bahçesi, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Karaca'nın paylaştığı fotoğraflar ve videolar, takipçilerinden "Böyle yaşamak ne güzel", "Köy hayatı en güzeli" gibi yorumlar alıyor. İstanbul'un kalabalığından uzaklaşıp doğayla baş başa bir yaşam sürdüğü için takdir toplayan Karaca, hayranlarının da beğenisini kazanıyor.

640Xauto (5)-1

Editör: Havva Andırır