Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuruları 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 23.59’a kadar devam edecek. Bu tarihten sonra başvuru işlemleri tamamlanmış olacak ve öğrenciler, e-Devlet üzerinden KYK yurt imkanlarına başvuruda bulunabilecek. Başvuruların son günü yaklaştığından, başvuru yapmamış olan öğrencilerin işlemlerini tamamlamaları önem arz etmektedir.

Kyk....21

KYK Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır?

KYK yurt başvurusu, ÖSYM yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilmektedir. e-Devlet şifresi olmayan öğrenciler, kimlikleri ile birlikte PTT şubelerine giderek e-Devlet şifresi alabilirler. Alternatif olarak, internet bankacılığı, e-imza, mobil imza veya T.C. kimlik kartı gibi diğer e-Devlet giriş yöntemlerinden biri ile başvurularını yapabilirler.

Başvuruların e-Devlet üzerinden yapılmasının ardından, öğrenciler GSB yurt başvuru ekranına erişerek işlemlerini tamamlayabilirler. KYK Yurt Başvuru Ekranı İçin Tıklayınız.

KPSS ORTAÖĞRETİM AÇIKLAMA TARİHİ SON DAKİKA: Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM takvimi KPSS ORTAÖĞRETİM AÇIKLAMA TARİHİ SON DAKİKA: Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM takvimi

Ankara Kyk Yurtlari

KYK Yurt Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KYK yurt başvuru sonuçları, başvuruların değerlendirilmesinin ardından e-Devlet üzerinden sorgulanabilecektir. Ancak, sonuçların açıklanma tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Başvuruların tamamlanmasının ardından sonuçların ne zaman açıklanacağına dair detaylar, Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından duyurulacaktır. Öğrenciler, sonuçların açıklanmasını e-Devlet üzerinden takip edebilecektir.
 

Editör: Havva Andırır