18 Ağustos 2024 Pazar günü Trendyol 1. Lig’de heyecan verici bir karşılaşma gerçekleşecek. Gençlerbirliği, Boluspor’u konuk edecek. Futbol severler, bu önemli maçı çeşitli platformlardan canlı olarak izleyebilecek. İşte detaylar:

Gençlerbirliği-Boluspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Gençlerbirliği ile Boluspor arasındaki maç, çeşitli TV kanalları ve platformlar üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçın yayın haklarına sahip olan kanallar şunlardır:

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?
  • Bein Sports Max 2: Digiturk 83 ve Kablo TV 237 numaralı kanallardan izlenebilir. Ayrıca, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak da erişim sağlanabilir.
  • tabii: Bu kanal, belirli numaralı kanallardan ve Türksat uydusu üzerinden şifreli olarak izlenebilir.
  • beIN Sports Tod TV: Numara belirtilmeyen kanallardan ve Türksat uydusu üzerinden şifreli olarak izlenebilir.

Gençlerbirliği-Boluspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta Başlayacak?

Maç, 18 Ağustos Pazar günü oynanacak ve karşılaşmanın başlama saati 19:15 olarak belirlenmiştir. Futbol severler bu saatte ekran başında olarak karşılaşmayı canlı izleme fırsatına sahip olacaklar.

Maç Nerede Oynanacak?

Gençlerbirliği ve Boluspor arasındaki mücadele, Ankara’daki Eryaman Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Ev sahibi Gençlerbirliği, bu önemli Trendyol 1. Lig karşılaşmasında taraftarlarının desteğini arkasına alarak sahaya çıkacak

Editör: Zeliha YAKUT