Gelinim Mutfakta programının yeni yarışmacısı Aleyna Demir, izleyicilerin merak konusu haline geldi. Peki, Aleyna kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi deneyimlere sahip?

Aleyna Demir'in Profili
24 yaşındaki Aleyna Demir, Sakarya'da yaşayan ve aslen Sakaryalı olan bir genç kadındır. Tıbbi sekreterlik mezunu olan Aleyna, şu anda bir işte çalışmamaktadır. Programa katıldığı tarih itibariyle 2 yıldır nişanlı olduğu bilinmektedir.

Gelinim Mutfakta Macerası ve Ayrılığı
Aleyna, 11 Mart Pazartesi günü Gelinim Mutfakta adlı yarışmaya katıldı. Kayınvalidesi Cabbar Songül ile birlikte yarışan Aleyna, altın yarışında mücadele etti. Ancak, programın 259. hafta finalinde Aleyna'nın aldığı düşük puanlar ve beklenmedik bir gelişme yaşandı. Aleyna, gözyaşları içinde stüdyoyu terk ederek programa veda etti. Aleyna'nın yarışmadan ayrılma sebebi ise nişanlısı Yiğit Beyden ayrıldığını ve bu yüzden kaynanası olmadığını açıklamasıydı.

Buse Meral yaşı kaç, sevgilisi kim, aslen nereli, evli mi, eşi kim, boyu, kilosu kaç, instagram hesabı? Buse Meral yaşı kaç, sevgilisi kim, aslen nereli, evli mi, eşi kim, boyu, kilosu kaç, instagram hesabı?

İzleyicilerin İlgiyle Takip Ettiği Yeni Yarışmacı
Aleyna, Gelinim Mutfakta programına katılmasıyla yemek yapma becerileri ve kişiliğiyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Nişanlısından ayrılma kararı alarak yarışmadan çekilmesi, programın seyrini değiştiren önemli bir gelişme olarak izleyicilerin hafızasında yer edinmiştir.