Aldatmak dizisinin izleyicileri, merakla beklenen yeni bölüm fragmanını görmeyi dört gözle bekliyor. Peki, Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs'ta gösterilecek olan yeni bölüm fragmanını izlemek için bir bağlantı mevcut mu?

ALDATMAK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadriye, oğlu için verdiği mücadelede güçlenmeye başladı ve Mualla ile çarpıcı bir yüzleşme yaşadı. Kahraman'ın annesini aşiretten saklamak istememesi, Dicleli ailesinde dengeleri değiştirecek önemli bir hamleye dönüştü.

Kızının suçlarını affetmekte zorlanan Sezai, İpek'ten gelen beklenmedik itirafla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bu itiraf, Oltan'ın da hayatını kökten değiştirecek nitelikteydi. Tolga, Selin için elinden geleni yaparken, Selin'in gerçek duygularından habersizdi.

Yeni bilgiler ışığında Güzide, Dündar'ın öz annesi olup olmadığını yeniden sorguladı. Dündar'la aralarındaki bağ artarken, Yeşim, müşterilerle yaşadığı kötü deneyimlerin ardındaki gerçekleri keşfetmeye başladı. Ümit'in kıskançlığı, Yeşim için korkunç sonuçlar doğuracak gibi görünüyor.

Aldatmak 69. Bölüm fragman çıktı mı (yeni tanıtımı) ATV izleme linki var mıdır? Aldatmak 69. Bölüm fragman çıktı mı (yeni tanıtımı) ATV izleme linki var mıdır?

ALDATMAK 69. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Henüz Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlanmadı. Güncel gelişmeleri takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.