Televizyon ekranlarının sevilen yarışması "Gelinim Mutfakta," son bölümüyle nefesleri kesti ve izleyicilere büyük heyecan yaşattı. Yarışmacılar arasındaki rekabetin doruk noktasına ulaştığı bu bölümde, jüri üyeleri tarafından verilen puanlarla oluşan puan durumu da merak konusu oldu. Hangi yarışmacı hangi puanı aldı, kim birinci sırayı kapmayı başardı? Tüm detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta'da Rekabet Doruk Noktasında

12 Haziran 2024 tarihli bölümde, "Gelinim Mutfakta" yarışmacıları yine mücadele dolu bir gün geçirdi. Her bir yarışmacı, en iyi yemeği yapabilmek için kıyasıya rekabet etti. Gün boyunca yapılan yemekler, kaynanalar ve jüri tarafından titizlikle değerlendirildi. Zira her bir yarışmacının performansı, yaratıcılığı ve lezzetiyle dikkat çekti.

Birincinin Belirlenmesi

Programın 1408. bölümünde gelinler ve kayınvalideler arasındaki mücadele sürerken, gün birincisinin belirlenmesi büyük merak konusuydu. Gün birincisi olan yarışmacı, çeyrek altınla ödüllendirildi ve heyecan dolu anlar yaşandı. Ancak gün sonunda, kayınvalidelerden en yüksek puanları toplayarak çeyrek altını kazanan isim henüz açıklanmadı.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Gelinlerin Altın Durumu

Sevilen yarışmanın gelinleri, performanslarına göre aldıkları puanlarla çeyrek altınlarla ödüllendiriliyor. Şu an için gelinlerin altın durumu şu şekilde:

Zeynep Gelin: 3 Çeyrek Altın
Başak Gelin: 2 Çeyrek Altın
Damla Gelin: 0 Çeyrek Altın
Kıymet Gelin: 2 Çeyrek Altın

Her bir gelinin performansı ve kazandığı altınlar, yarışmanın seyrini değiştirecek önemli faktörler arasında yer alıyor. Özellikle gün birincisi olan gelin, gelecek bölümlerde daha avantajlı bir konuma geçecek.

Editör: Havva Andırır