Hacı Yakışıklı, Türk basınının dikkat çeken isimlerinden biridir.Peki Hacı Yakışıklı Kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? İşte detaylar haberimizde...

Hacı Yakışıklı Kimdir?

1981 yılında Kayseri'de doğan Yakışıklı, ilköğrenimini İzmir, Mersin ve Kayseri gibi farklı şehirlerde tamamlamıştır. Eğitim hayatına Erciyes Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde başlamış, ardından Anadolu Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı eğitimi alarak medya sektörüne adım atmıştır.

Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

2003 yılında gazetecilik kariyerine Yeni Akit Gazetesi'nde başlayan Yakışıklı, çeşitli görevlerde bulunarak deneyim kazanmıştır. Şu anda Yeni Akit Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi olarak görev yapmakta olup, aynı zamanda köşe yazarlığıyla da kamuoyuna düşüncelerini aktarmaktadır. Gazetecilik kariyerinde başarılı bir çizgi izleyen Yakışıklı, Türk basın dünyasında saygın bir isim olarak öne çıkmaktadır.

Hacı Yakışıklı Nereli?

Hacı Yakışıklı, aslen Kayseri'dir. Kayseri'de doğmuş ve ilk eğitimini bu şehirde almıştır.

Hacı Yakışıklı Kaç Yaşında?

1981 doğumlu olan Hacı Yakışıklı, 2024 yılı itibarıyla 43 yaşındadır. Gazetecilik kariyerindeki tecrübesi ve aile hayatındaki dengeyle tanınan Yakışıklı, hem profesyonel hem de kişisel yaşamında başarılarıyla dikkat çekmektedir.

Editör: Havva Andırır