Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu, dün akşam İstanbul'un tanınmış bir restoranında yaşadığı kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Cıvaoğlu, restoranda dengesini kaybederek düşmüş ve başını çarpmıştı. Olayın ardından ambulansla hastaneye götürülen Cıvaoğlu, yapılan muayene sonucunda beyninin iki noktasında ödem ve ince bir kanama tespit edilmesi üzerine yoğun bakıma alındı.

Yoğun Bakımdan Çıktı, Son Durumu Nasıl?

Güneri Cıvaoğlu, yoğun bakımda geçirdiği bir gece sonrasında sabah saatlerinde yoğun bakımdan çıkarıldı. Sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, Cıvaoğlu'nun konuşma ve hafıza fonksiyonlarının etkilenmediği belirtildi. Ancak doktorlar, tedbir amaçlı olarak bir süre daha gözlem altında tutulacağını ifade etti. Cıvaoğlu'nun yakın çevresi ve sevenleri, durumu hakkında endişe duyarken, doktorların aldığı tedbirlerle sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

Gazeteci Turhan Bozkurt'un Acun Ilıcalı hakkında ortaya attığı vergi yüzsüzü iddiası doğru mu? Acun Ilıcalı ne cevap verdi? Gazeteci Turhan Bozkurt'un Acun Ilıcalı hakkında ortaya attığı vergi yüzsüzü iddiası doğru mu? Acun Ilıcalı ne cevap verdi?

Güneri Cıvaoğlu Kimdir?

30 Temmuz 1939'da Ankara'da doğan Güneri Cıvaoğlu, Türk gazetecilik dünyasının önemli isimlerinden biridir. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okurken gazeteciliğe adım atan Cıvaoğlu, Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetesinde muhabir olarak çalıştı. TRT'nin kuruluşunda yer aldıktan sonra Tercüman Gazetesi'nin genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Türkiye'nin önde gelen gazetelerinden Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı ve Show TV'nin genel müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu.

Kariyeri ve Eğitim Hayatı

Güneri Cıvaoğlu, medya sektöründe uzun yıllar boyunca çeşitli görevlerde bulunmuş, televizyon programları sunmuş ve yorumculuk yapmış bir isimdir. 2013 yılında TV8'e geçerek burada çalışmış ve aynı zamanda İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olarak da faaliyet göstermiştir. Bilgi Üniversitesi'nde iletişim dersleri veren Cıvaoğlu, mesleki kariyeri boyunca Türkiye'de medya alanında önemli izler bırakmış bir isim olarak tanınmaktadır.
 

Editör: Havva Andırır