Ünlü oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği kurucusu olan Gamze Özçelik, uzun süredir sürdürdüğü yardım çalışmaları ve maneviyatıyla tanınıyordu. Kariyerinin zirvesindeyken şöhret dünyasından uzaklaşarak daha anlamlı bir hayat sürmeye karar vermişti. Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla birçok ihtiyaç sahibine yardım eli uzatırken, insanların kalplerinde taht kurmayı başarmıştı.

Gamze Özçelik1

Gamze Özçelik Kiminle Evlendi?

Türkiye'nin tanınmış isimlerinden olan Gamze Özçelik, sürpriz bir düğünle ünlü belgesel sunucusu Reshad Strik ile dünyaevine girdi. Bu beklenmedik evlilik haberleri magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Gamze Özçelik'in hayatındaki bir diğer sürpriz ise ünlü belgesel sunucusu Reshad Strik ile yaşandı. Özçelik ve Strik, sade ve özel bir düğünle evlendiler. Düğün görüntüleri kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Gamze Özçelik

Dikkat Çeken Ayrıntılar

Gamze Özçelik'in evlendiği isim olan Reshad Strik, Türkiye'de de TRT Belgesel'de yayınlanan 'Ailenin Yeni Üyesi' programıyla tanınıyor. 42 yaşındaki Boşnak asıllı belgeselci, düğün görüntülerinde mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde Çekilen Samimi Pozları Ne Anlama Geliyor? Aşk İddiaları Gerçek mi? Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde Çekilen Samimi Pozları Ne Anlama Geliyor? Aşk İddiaları Gerçek mi?

Gamze Özçelik ve Reshad Strik'in sürpriz düğünü, magazin dünyasında büyük merak uyandırdı. Çiftin mutluluğu ve birlikteliği, takipçileri tarafından da büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Editör: Havva Andırır