Galatasaray, transfer dönemindeki hareketliliğini sürdürerek, futbol dünyasında dikkat çekmeye devam ediyor. Victor Osimhen’i kadrosuna katarak büyük bir transfer başarısına imza atan sarı-kırmızılı ekip, şimdi de bir dünya yıldızıyla daha anlaşma aşamasına geldi.

Alanyaspor-Hatayspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Alanyaspor-Hatayspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Galatasaray’ın Transfer Hedefi Kim?

Son olarak Kerem Aktürkoğlu’nu Benfica’ya, Wilfried Zaha’yı ise Lyon’a gönderen Galatasaray, bu oyuncuların yerini doldurmak amacıyla transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sol kanatta oluşan boşluğu doldurmak isteyen sarı-kırmızılılar, Juventus’un deneyimli oyuncusu Filip Kostić ile anlaşma sağladı. Kostić’in, Galatasaray’ın bu transfer dönemindeki önemli hedeflerinden biri olduğu belirtiliyor.

Transferde Ne Durumda?

Gelen bilgilere göre, Galatasaray ve Filip Kostić arasında yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Taraflar, transfer şartlarında büyük ölçüde mutabakata vardı ve anlaşma aşamasına gelindi. Kostić’in transferiyle ilgili detayların büyük ölçüde netleştiği, anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğu ifade ediliyor.

Kerem Aktürkoğlu-1

Filip Kostić Ne Zaman İstanbul’a Gelecek?

31 yaşındaki Filip Kostić’in önümüzdeki hafta başında İstanbul’a gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Transfer sürecinin son aşamasına gelinmesiyle birlikte, Kostić’in Galatasaray ile 3 yıllık bir sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Taraftarlar, bu önemli transferin tamamlanmasını büyük bir heyecanla bekliyor. Kostić’in, Galatasaray’ın sol kanadındaki eksikliği gidermesi ve takıma katkı sağlaması umut ediliyor.

Editör: Mehmet Çetil