FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları

Galatasaray - Trencin Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Son şampiyon sarı-kırmızılı ekip, Slovakya 1. Lig takımlarından Trencin ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Linz kenti yakınlarındaki Geinberg kasabasında kamp yapan Galatasaray, bu maçın ardından İstanbul’a dönüş yapacak. Süper Kupa maçı öncesinde hazır olmak isteyen Galatasaray, Trencin karşılaşmasını kazanarak moral depolamayı hedefliyor. Galatasaray - Trencin hazırlık maçı ne zaman, nerde,hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray'ın ilk 11'leri kim?

Galatasaray - Trencin Maçı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta Yayınlanacak?

Galatasaray ve Trencin arasında oynanacak hazırlık karşılaşması Raiffeisen Arena’da gerçekleştirilecek. Maç, 18 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma, Spor Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler bu heyecan dolu maçı canlı olarak takip edebilecekler.

Galatasaray’ın İlk 11’i kimler?

Galatasaray’ın sahaya çıkması beklenen ilk 11 şöyle: Jankat, Dubois, Metehan, Nelsson, Köhn, Berkan, Torreira, Ziyech, Mertens, Zaha, Batshuayi. Bu kadro ile Galatasaray, yeni sezon öncesi son durumunu görmek ve takımın uyumunu artırmak amacıyla Trencin karşısında mücadele edecek.

Galatasaray’ın Hazırlık Maçları ve Transfer Çalışmaları

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadrosunu koruyan sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını Michy Batshuayi ile güçlendirdi. 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci maçında ise Alman ekibi Fortuna Düsseldorf’a 5-2 kaybetti.

Galatasaray’ın Yeni Sezon Çalışmaları Devam Ediyor

Galatasaray, Trencin maçının ardından Türkiye’ye dönecek ve ikinci kamp için tekrar 22 Temmuz’da Avusturya’ya gidecek. Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon çalışmalarına İtalya'nın Lecce ve Parma takımlarıyla yapacağı hazırlık maçlarıyla devam edecek. Bu maçlar, Galatasaray’ın yeni sezon öncesinde form durumunu ve takım uyumunu artırmak açısından büyük önem taşıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız