Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sağlık durumu son günlerde merak konusu oldu. Peki, Okan Buruk hangi ameliyatı geçirdi ve son durumu nedir?

Derby County - Hull City yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Derby County - Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Derby County - Hull City yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Derby County - Hull City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Okan Buruk Ne Ameliyatı Oldu?

Okan Buruk, ani bir rahatsızlık sonucu apandisit ameliyatı geçirdi. Galatasaray Kulübü, tecrübeli teknik adamın sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.

Okan Buruk-2

Okan Buruk'un Son Durumu Nasıl?

Ameliyat sonrası Okan Buruk’un sağlık durumunun stabil olduğu belirtiliyor. Ancak, tam olarak ne zaman taburcu olacağı ve sahalara döneceği konusunda henüz net bir bilgi verilmedi. 51 yaşındaki teknik adamın hızlı bir iyileşme süreci geçirmesi bekleniyor.

Okan Buruk 1

Beşiktaş Maçında Takımın Başında Olacak Mı?

Okan Buruk’un Beşiktaş derbisi öncesinde takımın başında olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Bu kritik karşılaşma öncesinde, Buruk’un iyileşme sürecinin nasıl ilerleyeceği büyük bir merak konusu. Galatasaray taraftarları, teknik direktörlerinin derbiye katılımı konusunda endişeli. Durumun ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Editör: Havva Andırır