Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final heyecanı devam ederken futbol severler akşam gerçekleşecek karşılaşma için "ATV maçı canlı izle" ekranı sorgulanıyor. Bu akşam Galatasaray Rams Park'ta Karagümrük'ü ağırlayacak. Maça dair detaylar belli olurken yayın kanalı ve ATV canlı izle linki de gündeme yerleşti. Maç şifresiz olarak ekranlara gelecek. 29 Şubat akşamı oynanacak Galatasaray Karagümrük maçı canlı yayın izle linki ile takip edilecek.
65E072F31A3D381F9Acbea91

Pendikspor-Ç.Rize (12 Mayıs) beIN Sports CANLI  nereden izlenir, Pendikspor-Ç.Rize hangi kanalda canlı yayınlanacak? Pendikspor-Ç.Rize (12 Mayıs) beIN Sports CANLI nereden izlenir, Pendikspor-Ç.Rize hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ATV maçı canlı izle ekranı Galatasaray Karagümrük maçı için araştırılıyor. Bu akşam Galatasaray ve Karagümrük Rams Park'ta kozlarını paylaşacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final karşılaşmalarında rakibini yenen takımlar yoluna devam ederken yenilenler kupaya veda edecek. Şifresiz olarak ekranlarda yer alacak maç için "ATV" canlı izle araştırmaları başladı.

Okan Buruktan Radikal Karar Iste Galatasarayin Vavacars Fatih Karagumruk Maci 11I 1709110360473

GALATASARAY - KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?


Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray, Rams Park'ta Karagümrük'ü ağırlıyor.

Tek maç üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan takım adını yarı finale yazdıracak. Yarı final mücadeleleri ise iki maç şeklinde oynanacak.

Galatasaray - Karagümrük maçı bugün saat 20:45'te başlayacak.

Galatasaray Aa 2159473

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü konuk edeceği karşılaşma ATV ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.