Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında İsveç temsilcisi Elfsborg'u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, ev sahibi avantajını kullanarak bu önemli karşılaşmadan 3 puan almak istiyor. Peki, Galatasaray - Elfsborg maçı ne zaman gerçekleştirilecek?

Maçın Tarihi ve Saati Nedir?

Galatasaray - Elfsborg maçı, 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 17:30'da başlayacak. Karşılaşma, İstanbul’daki RAMS Park'ta oynanacak. Galatasaray, bu maçla birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında ilerlemek ve ilk 8 sırada yer alarak doğrudan son 16 turuna yükselmek için mücadele edecek.

Galatasaray488484

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray ile Elfsborg arasındaki bu heyecan dolu karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli maçı televizyonlarından izleyerek takımlarının performansını takip edebilecek.

Fenerbahçe - Manchester United yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Fenerbahçe - Manchester United maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe - Manchester United yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Fenerbahçe - Manchester United maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? UEFA Avrupa Ligi

Transfer Haberi Galatasaraya 55

Galatasaray'ın Avrupa Ligi Maç Fikstürü

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki maç programı da merak ediliyor. Elfsborg maçı sonrası, Cimbom'un diğer önemli karşılaşmaları şu şekilde:

  • 7 Kasım 2024: Galatasaray - Tottenham
  • 28 Kasım 2024: Alkmaar - Galatasaray
  • 12 Aralık 2024: Malmö - Galatasaray
  • 21 Ocak 2025: Galatasaray - D.Kiev
  • 30 Ocak 2025: Ajax - Galatasaray

Editör: Mehmet Çetil