EURO 2024 Takımları Son Kadrolarını Belirliyor

Avrupa'nın en prestijli futbol organizasyonlarından biri olan EURO 2024'e sadece 10 gün kaldı ve takımlar, son kadrolarını şekillendirme sürecinde. Futbolseverler, hangi oyuncuların sahada yer alacağını merakla bekliyor.

Son Tarih 7 Haziran, Turnuva 14 Haziran'da Başlıyor

A Milli Takımımız, F Grubu'nda mücadele edecek ve Portekiz kadrosunu açıkladı. İngiltere ise 33 oyunculu kadrosuyla turnuvaya hazır olduğunu gösterdi. Ev sahibi Almanya ve Fransa da son kadrolarını belirlemek üzere hummalı bir çalışma içerisindeler. 26 oyuncudan oluşacak son kadrolar için son tarih 7 Haziran olarak belirlenirken, turnuva ise 14 Haziran'da başlayacak.

Kastamonuspor - Batman Petrol  maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kastamonuspor - Batman Petrol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kadrolar Şekilleniyor

Takımların kadroları da netleşmeye başladı. Almanya'nın kadrosunda isimler dikkat çekiyor: Manuel Neuer, Toni Kroos, Leroy Sane gibi deneyimli oyuncular yanında genç yetenekler de yer alıyor. İngiltere'nin 33 kişilik kadrosu ise genç ve dinamik bir yapıya sahip. İspanya ve Hollanda gibi güçlü ekipler de kadrolarını belirlemek üzere son aşamaya geldiler. Futbolseverler, turnuvada hangi takımın hangi oyuncularla boy göstereceğini merakla bekliyor.

Heyecan Dorukta

EURO 2024'e geri sayım devam ederken, futbol tutkunları heyecanla turnuvanın başlamasını bekliyor. Hangi takımın kupayı kaldıracağı ise büyük bir merak konusu. Avrupa'nın en büyük futbol etkinliği olan EURO 2024, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.
 

Editör: Havva Andırır