Fuat Uğur Kimdir Ne Mezunu?

Gazeteci Fuat Uğur, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü mezunudur. Kariyerine politika gazetesinde Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık muhabiri olarak başlamıştır. Peki, Fuat Uğur'un yaşamı ve kariyeri nasıl şekillendi?

Fuat Uğur Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Mezuniyetinin ardından Çalışma Bakanlığı'nda İş Müfettişi olarak görev yaptıktan sonra, İstanbul'dan Gaziantep'e gönderilmiş ve üç yıl boyunca bu şehirde çalışmıştır. Daha sonra iş arkadaşlarıyla bir hukuk bürosu kurmuş ve birlikte 7 ciltlik Açıklamalı Sosyal Güvenlik Mevzuatı'nı yazmışlardır.

Tuğba Koç'un Ölümüyle İlgili Savcılık Hangi İddialar Yalanlandı, Olayın Soruşturmasında Hangi Detaylar Ortaya Çıktı? Tuğba Koç'un Ölümüyle İlgili Savcılık Hangi İddialar Yalanlandı, Olayın Soruşturmasında Hangi Detaylar Ortaya Çıktı?

Fuat Uğur Gazetecilik Kariyeri

Evlenmesinin ardından tekrar gazetecilik mesleğine dönen Fuat Uğur, 1988 yılında Hürriyet gazetesinde uzman muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Bu dönemden itibaren birçok gazete, televizyon kanalı ve programda farklı pozisyonlarda görev almıştır.

Fuat Uğur Yazarlık Kariyeri

Fuat Uğur aynı zamanda bir hikaye yazarıdır. Yazdığı öyküleri "Kutsal Tiber’e Yolculuk" (1998) ve "Yalnız Ruhlara Elma Şekeri" (2007) adlı kitaplarda toplamıştır.

Fuat Uğur Hangi Gazetede Yazıyor?

Aslen Samsun Çerkes kökenli olan Fuat Uğur, günümüzde Türkiye Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır. Uğur'un kariyeri, gazetecilikten yazarlığa uzanan geniş bir yelpazede şekillenmiştir.

Editör: Murat Serdar Yıldız