Robert Connolly'nin yönettiği ve senaryosunu kaleme aldığı "Doğanın Gücü" (Kuru 2) filmi, 2024 yapımı bir Avustralya gizem ve gerilim filmidir. Filmin çekim yerleri, konusu ve başrollerde yer alan oyuncularıyla ilgili merak edilen detaylar şu şekildedir:

Force Of Nature The Dry 2 Çekim Yeri

"Force Of Nature: The Dry 2" filminin çekimleri Avustralya ve ABD'de gerçekleştirildi. Özellikle filmdeki doğal ve atmosferik çekimlerin büyük bir kısmı Avustralya'nın farklı bölgelerinde yapıldı.

Force Of Nature The Dry 2 Nerede (1)

Force Of Nature The Dry 2  Konusu

Film, Jane Harper'ın "Force of Nature" romanından uyarlanmıştır. Federal polis dedektifi Aaron Falk'ın, bir yıl önceki olayların ardından Alice Russell adlı şirket çalışanından kara para aklama planı hakkında daha fazla bilgi almaya çalışmasını konu alır. Ancak Alice'in bir yürüyüş sırasında kaybolmasıyla işler karmaşık bir hal alır. Falk ve meslektaşı Carmen Cooper, Alice'in kayboluşunu araştırırken, sırların ve gerçeklerin derinliklerine inerler.

Force Of Nature The Dry 2 Filminin Oyuncular

Eric Bana (Aaron Falk)
Anna Torv (Alice Russell)
Deborra-Lee Furness (Jill Bailey)
Robin McLeavy (Lauren)
Sisi Stringer (Bethany "Beth")
Lucy Ansell (Brianna "Bree")
Jacqueline McKenzie (Carmen Cooper)
Tony Briggs (Ian Chase)
Jeremy Lindsay Taylor (Erik Falk)
Richard Roxburgh (Daniel Bailey)
Kenneth Radley (Çavuş Vince King)
Ash Ricardo (Jennifer "Jenny" Falk)
Ingrid Torelli (Margot Russell)
Matilda May Pawsey (Rebecca)

Force Of Nature The Dry 2 NeredeForce Of Nature The Dry 2 Film Hakkında Puanlama

"Force Of Nature: The Dry 2" filmi, eleştirmenlerden karışık ancak genel olarak olumlu yorumlar alıyor. Rotten Tomatoes'da %63 onay oranına sahiptir. Filmin konusu ve oyunculuk performansları izleyiciler tarafından da takdir edilmektedir.

Bu bilgiler ışığında, "Force Of Nature: The Dry 2" filmi, gizem ve gerilim severler için keyifli bir seyir deneyimi sunmaktadır.