Camdaki Kız dizisindeki rolüyle tanınan Feyyaz Şerifoğlu, uzun süredir birlikte olduğu spiker sevgilisi Merve Dinçkol’a sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

Evlilik Teklifi Sosyal Medyada Gündem Oldu

İtalya’da tatil yapan çift, romantik bir akşam yemeği sırasında bu özel anı yaşadı. Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol’a evlenme teklif etti. Dinçkol, bu sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı ve teklife "Evet" dedi.

Moda Dünyasında Taylor Swift Sürprizi 305 Milyon Dolarlık Elbise Merak Uyandırdı Moda Dünyasında Taylor Swift Sürprizi 305 Milyon Dolarlık Elbise Merak Uyandırdı

Duygusal Anlar Yaşandı

Çiftin yaşadığı duygusal anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. 2. Sayfa'da yer alan habere göre, Feyyaz Şerifoğlu ilişkisini gözlerden uzak tutmaya özen gösteriyordu. Ancak, İtalya'daki tatil sırasında Capri Adası'ndaki bir mekanda sevgilisinin önünde diz çökerek bu özel anı yaşattı.

Sürpriz Evlilik Teklifi! Feyyaz Şerifoğlu Spiker Sevgilisi Merve Dinçkol'a Evlenme Teklif Etti

Merve Dinçkol’un Tepkisi

Merve Dinçkol, sevgilisinin sürpriz teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. "Şaka yapıyorsun" diyerek gözyaşlarına hakim olamayan Dinçkol, bu romantik teklife olumlu yanıt verdi.

Sürpriz Evlilik Teklifi! Feyyaz Şerifoğlu Spiker Sevgilisi Merve Dinçkol'a Evlenme Teklif Etti10

Çiftin Evlilik Yolculuğu

Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol, bu evlilik teklifiyle ilişkilerini bir adım ileriye taşıdı. Çiftin bu mutlu anları, magazin gündeminde geniş yer buldu.

Editör: Murat Serdar Yıldız