Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında yoluna devam edecek. Lille karşısında play-off bileti alamayan sarı-lacivertliler, 2. torbadan katılacakları kura ile Avrupa’daki rakiplerini belirleyecek. Peki, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman yapılacak ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kimler?

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Yapılacak?

Fenerbahçe’nin rakiplerinin belirleneceği UEFA Avrupa Ligi grup aşaması kura çekimi 29 ve 30 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kura çekimlerinin ardından Fenerbahçe’nin rakipleri netleşecek ve takım, grup aşamasında karşılaşacağı ekipleri öğrenecek.

Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Fenerbahçe’nin Muhtemel Rakipleri Kimler?

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki muhtemel rakipleri arasında şunlar yer alıyor:

Porto
Manchester United
Tottenham
Roma
Frankfurt
Sociedad
Lyon
Olympiakos
Athletic Bilbao
Nice

Yeni formatıyla dikkat çeken UEFA Avrupa Ligi'nde 36 takımın yer aldığı bir lig düzeni uygulanacak. Her takım, kendi torbası da dahil olmak üzere her torbadan iki rakiple eşleşip toplamda sekiz maç oynayacak. Ligi ilk sekizde bitiren takımlar doğrudan son 16 turuna kalacakken, 9 ile 24. sıra arasındaki ekipler Play-Off turuna yükselecek.

Fenerbahçe, grup aşamasına 25 Eylül 2024’te başlayacak olan maçlarla adım atacak. Grup maçları ise 30 Ocak 2025’te sona erecek. Taraftarlar, Fenerbahçe'nin rakiplerini belirleyecek kura çekimini ve grup aşamasının başlayacağı tarihi merakla bekliyor.

Editör: Havva Andırır