Monaco-Barcelona maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Monaco-Barcelona maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

İtalya Serie A'nın açılış haftasında Milan, Torino'yu konuk ediyor. Yeni sezon öncesinde transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan Milan, bu karşılaşma ile sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki, Milan - Torino maçı ne zaman oynanacak?

Milan - Torino Maçı Saat Kaçta Başlayacak?

Milan ile Torino arasındaki karşılaşma, 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü oynanacak. Maç, saat 21:45'te başlayacak. Bu mücadele, her iki takımın da yeni sezondaki hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olacak.

Milan - Torino Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Milan - Torino karşılaşması, Türkiye'de S Sport Plus ve S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler bu iki kanal üzerinden maçı takip edebilecek.

Milan, Paolo Fonseca yönetiminde yeni transferleri Pavlovic, Emerson Royal ve Alvaro Morata gibi isimlerle güçlenirken, Torino ise Paolo Vanoli önderliğinde Che Adams, Duvan Zapata, Saul Coco ve Borna Sosa gibi oyuncularla kadrosunu kuvvetlendirdi. Her iki takım için de bu maç sezonun önemli bir başlangıcı olacak.

Editör: Havva Andırır