Atalanta-Marsilya TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE, Atalanta-Marsilya Taraftarium güncel link izleme ekranı Atalanta-Marsilya TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE, Atalanta-Marsilya Taraftarium güncel link izleme ekranı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kupa Voley'i kazanan Kadın Voleybol Takımı ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etmek ve başarılarını kutlamak için bir araya geldi. Takım kaptanı Eda Erdem ile bir sohbet gerçekleştiren Koç, ilginç açıklamalarda bulundu.

"Senin Heykelini Erken Diktik"

Ali Koç, takım kaptanı Eda Erdem'e dönerek, "Senin heykelini erken diktik, nazar değdi sana. CEV'den sonra dikecektik." şeklinde espri yaptı. Eda Erdem ise, "Başkanım artık geriye dönemiyoruz ama nazar değdi orası kesin" yanıtını verdi.

"10 Sene Daha Oynarsın"

Eda Erdem'in yaşını soran Ali Koç, "27" cevabını alınca, "Bir 10 sene daha oynarsın" dedi. Eda Erdem ise, "İnşallah bakalım, vücudum ne kadar izin verirse, kulübüm beni ne kadar isterse" şeklinde konuştu.

"Önümüzdeki Sene Biz Yokuz"

Ali Koç, takımı tebrik ederken, "Önümüzdeki sene biz yokuz ama bu takım var. Belki daha kuvvetli bir takım olacak." sözleriyle gelecek planlarından bahsetti.

"Lig Kupasını İstiyorum"

Başkan Ali Koç, takıma başarılar dileyerek, "Hepinizin yolu açık olsun. CEV'den geçmiş olsun. Esas hedefimiz oydu. Çok istiyordum sizden giderayak bir hediye. Olmadı, sağlık olsun. Ama lig kupasını kayıtsız şartsız sizlerden istiyorum." ifadelerini kullandı.