Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rövanş maçı bu akşam oynanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano'yu konuk edecek. Maç, Ülker Stadyumu'nda saat 20:00'de başlayacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe - Lugano karşılaşması, dijital yayın platformu EXXEN üzerinden yayınlanacak. Maçın canlı yayını EXXEN platformunda olacak, dolayısıyla şifresiz yayınlanmayacak.

İlk Maçın Sonuçları

İlk maçı deplasmanda 4-3'lük skorla kazanan Fenerbahçe, rövanşta avantajlı bir konumda. Edin Dzeko'nun attığı 3 golle öne çıkan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun son golü ile galibiyetini pekiştirmişti.

Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 şifresiz || Monaco - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Maçın Hakemi Kim?

Fenerbahçe - Lugano maçını İngiliz hakem Robert Jones yönetecek. Jones, karşılaşmanın adil bir şekilde yönetilmesinden sorumlu olacak.

Olası Rakip: Lille

Fenerbahçe, Lugano'yu elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. Lille, Ligue 1'in köklü kulüplerinden biri olarak zorlu bir rakip olacak.

Editör: Havva Andırır