UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan, Fenerbahçe'nin Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk etmesiyle devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray'a mağlup olmasının ardından Avrupa zaferi ile moral bulmayı hedefliyor. Peki, bu önemli maçın detayları neler?

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise ile UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma, 26 Eylül 2024 Perşembe günü saat 19.45'te başlayacak. Fenerbahçe, Avrupa'daki bu önemli maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Antoine Griezmann kimdir, aslen nerelidir? Antoine Griezmann kaç yaşında? Griezmann hangi takımlarda oynadı? Antoine Griezmann kimdir, aslen nerelidir? Antoine Griezmann kaç yaşında? Griezmann hangi takımlarda oynadı?

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise mücadelesi, TRT 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. 2024-25 sezonunda UEFA organizasyonlarının yayın haklarını elinde bulunduran TRT, futbolseverlere bu maçı canlı olarak sunacak. Ayrıca, bazı karşılaşmaların dijital platformu tabii Spor aracılığıyla da izlenebileceği belirtiliyor.

Hakem ve Yardımcı Hakemler Kimler?

Müsabakayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yapacakken, Mathieu Vernice dördüncü hakem olarak görev alacak. Hakem triosunun deneyimi, maçın yönetiminde kritik bir rol oynayacak.

Fenerbahçe'de Kimler Forma Giyemeyecek?

Fenerbahçe'de bazı oyuncular, bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek. Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostic, Ryan Kent ve Bartuğ Elmaz, UEFA kadrosunda yer almadıkları için maçta oynayamayacak. Ayrıca, sakatlığı süren Bright Osayi-Samuel’in durumu maç saatinde belli olacak.

Union-1

Geçtiğimiz Sezon Rakibiyle Nasıldı?

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelmişti. İtalya’da oynanan ilk maçta Fenerbahçe 3-0 galip gelirken, rövanşta ise 1-0 mağlup olmuş ancak çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı. Bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak isteyen sarı-lacivertliler, taraftarının desteğiyle sahada etkili bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

Editör: Mehmet Çetil