Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano'yu eleyerek bir üst tura yükselmişti. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin rakibi Fransa'nın Lille takımı oldu. Peki, bu önemli karşılaşma ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe-Lille Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Fenerbahçe-Lille Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı 6-7 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Maç saatinin ve tam tarihinin detayları, UEFA'nın resmi sitesinde veya ilgili yayıncı kuruluşların duyurularında yer alacaktır. Rövanş maçları ise 13 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak.

66Aa100637446C24153Fefaf

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe-Lille karşılaşması, Türkiye'deki futbolseverler tarafından şifresiz olarak izlenebilecek. Maçın yayın hakları, genellikle şampiyonlar ligi karşılaşmalarının yayınlandığı kanallar tarafından duyurulacaktır. Yayın bilgileri için ilgili kanalın güncel programına bakmak en doğru bilgiye ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

66Aa100637446C24153Fefb1

Fenerbahçe’nin Gelecekteki Şansı Ne?

Fenerbahçe, 3. ön eleme turunu geçmesi halinde, play-off turuna yükselecek. Play-off aşamasını da geçmesi durumunda, temsilcimiz Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mücadele etmeye hak kazanacak. Bu süreç, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında yer alabilmesi için kritik öneme sahip.

Editör: Havva Andırır