Adana'da pikniğe gitmek üzere yola çıkan 4 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobil, Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedeninin ardından, anne, baba ve diğer çocuğun da cenazelerine ulaşıldı.

Kayıp Narin'in Amcası SALİM GÜRAN KİMDİR? Salim Güran nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Salim Güran neden gözaltında? Kayıp Narin'in Amcası SALİM GÜRAN KİMDİR? Salim Güran nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Salim Güran neden gözaltında?

Adanafacia

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kaza, Adana'nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde meydana geldi. Veysel Aydoğmuş'un kullandığı 01 JG 944 plakalı otomobil, Çatalan Köprüsü'nde sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyere çarptı ve Seyhan Baraj Gölü'ne düştü.

Adanafacia1414

İhbar Üzerine Hangi Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi?

Olay yerine ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dalgıç polisler, gölde arama çalışması başlattı. İlk olarak 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine ulaşıldı.

Adanafacia28525

Arama Çalışmaları Nasıl İlerledi?

İlk cansız bedene ulaşılmasının ardından, anne, baba ve diğer çocuğa ulaşmak için çalışmalar devam etti. Ancak, 2.5 saat geçmesine rağmen diğer aile üyelerine ulaşılamadı. Bu duruma tepki gösteren ailenin bir yakını göle atlamak istedi, ancak polis ve vatandaşlar tarafından ikna edildi.

Adanafacia5828532

Diğer Aile Üyelerine Nasıl Ulaşıldı?

Devam eden arama çalışmalarında, su altındaki otomobil tespit edildi. Vinç yardımıyla sudan çıkarılan otomobilin içindeki Veysel ve Emine Aydoğmuş çifti ile 13 yaşındaki oğulları Mete'nin de yaşamlarını yitirdiği belirlendi.

Adanafacia414

Cenazeler Nasıl Taşındı?

Tekneyle karaya çıkarılan cenazeler, incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Otomobil de vinçle köprüye çıkarıldı. Pikniğe gittikleri öğrenilen ailenin yakınları, olay yerine gelerek gözyaşı döktü.

Ailenin Yakınları Olay Yerinde Nasıl Tepki Gösterdi?

Kazanın ardından olay yerine gelen ailenin yakınları büyük üzüntü yaşadı. Göle atlamak isteyen aile yakını, polis ve vatandaşların çabasıyla ikna edildi. Arama çalışmalarını izleyen aile üyeleri gözyaşlarına boğuldu.

Editör: Murat Serdar Yıldız