Müge Anlı'nın programında gündeme gelen bir gelişme, Selin Öztürk'ün kayboluşuyla ilgili yeni bir boyut ekledi. Selin'in arkadaşı Tolga'ya bir hanımefendi, Selin'in Fatma Kapar isimli bir kadınla birlikte saklandığını belirten bir mesaj gönderdi. İddiaya göre, bu kadın yasadışı maddelerin satışından elde ettiği parayla geçimini sağlıyormuş. Programda, Selin'in elindeki yara izlerinin güncel olduğu belirtildi ve arkasındaki kadının elinde yüklü miktarda yasaklı madde olduğu iddia edildi.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 ELEME ADAYLARI || MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

Fatma Kapar kimdir Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Ne?

Fatma Kapar, bu olayda adı geçen ve iddialara göre Selin Öztürk ile birlikte saklandığı belirtilen bir kadındır. Ancak, Fatma Kapar hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Programda adı geçen ve iddialarla anılan Fatma Kapar'ın kim olduğu, nerede yaşadığı ve hangi mesleği yaptığı gibi bilgiler net değildir.

Selin Öztürk Vakası: Soru İşaretleri ve Gelişmeler

Selin Öztürk'ün kayboluşuyla ilgili ortaya çıkan bu yeni gelişme, olayın karmaşıklığını artırmıştır. Programda ortaya atılan iddiaların gerçekliği henüz netlik kazanmamıştır ve polis soruşturması devam etmektedir. Selin'in bulunması ve olayın aydınlatılması için titiz bir çalışma yürütülmektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız