İlişki Videosu İfşa Olduktan Sonra Gündem Olan Elif Karaarslan Beşiktaş-Konyaspor Maçına Katıldı: Hakemlere Yönelik Sert Eleştirileri Dikkat Çekti! İlişki Videosu İfşa Olduktan Sonra Gündem Olan Elif Karaarslan Beşiktaş-Konyaspor Maçına Katıldı: Hakemlere Yönelik Sert Eleştirileri Dikkat Çekti!

Show TV ekranlarının sevilen programı Gelin Evi'nde, bu hafta sunucu Ezgi Sertel’in yer almaması izleyiciler arasında merak uyandırdı. Yeni sezonda Aslı Hünel’in bıraktığı koltuğa oturan Sertel, programı ile dikkat çekmişti. Peki, Ezgi Sertel neden programda yok?

Ezgi Sertel'in Programdan Ayrılması mı Söz Konusu?

Gelin Evi'nin bu haftaki bölümünde Ezgi Sertel’in olmamasıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış durumda. Program, hafta içi her gün saat 12:30'da yayınlanıyor ve bu durumu izleyiciler sosyal medya üzerinden sorguluyor. Sertel’in programdan ayrıldığına dair herhangi bir bilgi de bulunmuyor. Bu durum, izleyicilerin aklında soru işaretleri bırakıyor.

Ezgi Sertel Kimdir?

Ezgi Sertel, mühendislik bölümünden mezun olmasının yanı sıra oyunculuk kariyeriyle de tanınmaktadır. 2007 yılında Samanyolu TV'de yayımlanan Tek Türkiye dizisinde Zeynep Öğretmen karakteri ile dikkat çekmiştir. Daha sonra, 2006 yılında yayınlanan Yağmurdan Sonra dizisinde Leyla Öğretmen olarak izleyici karşısına çıkmıştır. Sunuculuk kariyerine de Lezzet Haritası programı ile devam eden Sertel, Anadolu'nun çeşitli şehirlerini dolaşarak yerel yemekleri ve kültürleri tanıtmıştır.

Ezgi Sertel

Aile Hayatı ve Diğer Projeleri

Ezgi Sertel, 2020 yılında oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evlenmiş ve çiftin Ocak 2020'de erkek ikizleri Tibet ve Mert dünyaya gelmiştir. Sertel, daha önce Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının konuk sunuculuğunu da yapmıştır. 7 Eylül 2020'de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Fazlası Zarar adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Editör: Mehmet Çetil