EFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Real Madrid, 22 Ekim 2024 tarihinde saat 22:00'de Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund'u Santiago Bernabeu Stadyumu'nda ağırlayacak. Maç, Türk saatine göre akşam 22:00'de başlayacak ve tabii spor ekranından şifresiz olarak yayınlanacak.

Hangi Hakem Maçı Yönetecek?

Bu zorlu karşılaşmada Rumen hakem Istvan Kovacs düdük çalacak. Real Madrid ve Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'ndeki bu kritik maçla birlikte gruptaki konumlarını sağlamlaştırmak için sahaya çıkacaklar.

Arda Güler İlk 11'de Olacak Mı?

Maç öncesinde Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, takımın kadrosunu açıkladı. Arda Güler'in kadroda yer alması dikkat çekerken, iyileşen Brahim Diaz'ın ise listeye alınmadığı belirtildi. Genç yetenek Arda Güler'in bu maçta forma giyip giymeyeceği merak konusu oldu.

Real Madrid'in Evindeki Performansı Nasıl?

Real Madrid, Borussia Dortmund'u Santiago Bernabeu'da konuk ettiği 7 maçın 5'inde galip gelerek, iki mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Bu istatistik, İspanyol ekibinin evinde Dortmund'a karşı büyük bir üstünlük sağladığını göstermektedir.

Realmadrid8787878

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük şok! Carlo Ancelotti'nin kararı Arda Güler'in kariyerini nasıl etkiledi? Real Madrid'de Arda Güler'e büyük şok! Carlo Ancelotti'nin kararı Arda Güler'in kariyerini nasıl etkiledi?

Borussia Dortmund'un Durumu Nedir?

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'ne iki galibiyetle başlayarak önemli bir form grafiği yakalamıştır. Real Madrid deplasmanında puan veya puanlar almayı hedefleyen Dortmund, bu zorlu maçta iyi bir performans sergilemeyi umuyor.

Editör: Mehmet Çetil