Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'ün heyecanını sürdürüyor ve çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Son 16 turunda Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen Türkiye, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda 6 Temmuz Cumartesi günü TSİ 22:00'de sahaya çıkacak. Maç, Türkiye'de TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Everton - Newcastle maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Everton - Newcastle maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Everton - Newcastle maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Everton - Newcastle maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Türkiye'nin EURO 2024 Serüveni

Türkiye A Milli Takımı, EURO 2024'e F Grubu'nda başladı ve Çekya ile Gürcistan'ı mağlup ederek 6 puanla gruptan çıktı. Son 16 turunda Avusturya karşısında gösterdiği performansla dikkat çeken milli takımımız, Merih Demiral'ın erken golleriyle rakibine üstünlük sağladı ve maçtan 2-1 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi. Bu galibiyetle birlikte Türkiye, Hollanda ile zorlu bir çeyrek final mücadelesi verecek.

EURO 2024 Çeyrek Final Eşleşmeleri ve Programı

Türkiye-Hollanda maçı, EURO 2024 çeyrek finalinin önemli bir parçası olarak öne çıkıyor. EURO 2024'ün çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

5 Temmuz 19:00 - İspanya - Almanya
5 Temmuz 22:00 - Portekiz - Fransa
6 Temmuz 19:00 - İngiltere - İsviçre
6 Temmuz 22:00 - Hollanda - Türkiye
Yarı Final ve Final Heyecanı

Çeyrek finallerin ardından EURO 2024'de yarı finaller 9-10 Temmuz'da oynanacak. Final mücadelesi ise 14 Temmuz'da gerçekleşecek. Türkiye, Hollanda'yı geçmesi halinde yarı finalde İngiltere veya İsviçre'nin rakibi olacak.

Maçın Yayın Bilgileri

Hollanda-Türkiye maçı, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve Türkiye'de TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak. Futbolseverler, maçı TRT 1 üzerinden takip edebilecek ve milli takımımızın çeyrek finale yükselme mücadelesine şahitlik edecekler.

Editör: Havva Andırır