EURO 2024 B Grubu'nun ilk maçında İspanya ve Hırvatistan, Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda mücadele edecek. Maç, TSİ 19.00'da başlayacak ve İngiliz hakem Michael Oliver tarafından yönetilecek. Oliver'a Stuart Burt ve Dan Cook yardımcı olacak, dördüncü hakem ise Anthony Taylor olacak.

P X L 110923 103110720 Euro 2024 Q

Takımların Karşılaştırması


İspanya ve Hırvatistan, tarihlerinde 11. kez karşı karşıya gelecekler. Geçmişteki 10 maçta İspanya 5 galibiyet alırken, Hırvatistan 3 galibiyet elde etti, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda İspanya 20, Hırvatistan ise 12 gol kaydetti.

Ispanya Ile Hirvatistan 1 261 2İki Takımın Son Form Durumu

İspanya:

KIR (5:1) Galibiyet
AND (5:0) Galibiyet
BRE (3:3) Beraberlik
KOL (0:1) Mağlubiyet
GÜR (3:1) Galibiyet
KIB (1:3) Galibiyet
Hırvatistan:

A P E U R O24 G R O U P B P R E S P A I N V C R

Hazırlık maçında Kuzey İrlanda'yı 5-1 yendiler. İspanya maçında öne çıkan oyuncular arasında Lamine Yamal ve Mikel Oyarzabal dikkat çekti. Pedri ve Alvaro Morata da formda gözüküyor.

Callagereurojpg Yigf D K S Q0I S Ved N
En Gollü Maçlar ve Önemli Karşılaşmalar


İki takım arasındaki en gollü maç, EURO 2020'de oynandı ve İspanya, Hırvatistan'ı uzatma dakikalarında 5-3 yendi. En farklı galibiyeti ise İspanya, 2018-2019 UEFA Uluslar Ligi'nde Hırvatistan'ı 6-0 yenerek elde etti. 2023-2024 UEFA Uluslar Ligi finalinde oynanan son karşılaşma, penaltı atışlarıyla 5-4 İspanya lehine sonuçlanmıştı.

3C96B96Ff17Fccd7A38C3497369F9709

Muhtemel 11'ler


İspanya:

Unai Simon
Dani Carvajal
Robin Le Normand
Aymeric Laporte
Alejandro Grimaldo
Mikel Merino
Rodri
Pedri
Lamine Yamal
Alvaro Morata
Nico Williams


Hırvatistan:

Dominik Livakovic
Josip Stanisic
Josip Sutalo
Marin Pongracic
Josko Gvardiol
Luka Modric
Marcelo Brozovic
Mateo Kovacic
Lovro Majer
Ante Budimir
Andrej Kramaric

Ourayuzugujpg U Wh0 J0V J Eiq N9Ss8A
EURO 2024'te İngiltere'nin Yeni Stratejisi: Oura Yüzüğü


İngiltere Milli Takımı, EURO 2024'te başarıyı hedeflemek için Oura Yüzüğü'nü kullanmaya başladı. Teknik direktör Gareth Southgate ve oyuncuları, bu yüzük sayesinde uyku, stres ve kalp sağlıklarını takip ediyorlar. Southgate ve oyuncuları, antrenmanlar sırasında bile bu yüzükleri takıyor.

Oura Yüzüğü'nün Faydaları


Oura Yüzüğü, kullanıcıların uyku kalitesini, stres seviyelerini ve genel sağlık durumlarını izlemelerine yardımcı oluyor. İngiltere savunma oyuncusu John Stones, yüzüğün bağımlılık yaptığını ve uyku alışkanlıklarını detaylı bir şekilde takip edebildiğini belirtti.

Oura Yüzüğü, ABD Ordusu ve UFC gibi profesyonel organizasyonlar tarafından da kullanılıyor. Yüzüğün her biri 421 sterline kadar mâl oluyor ve İngiltere, bu yüzükler için önemli bir yatırım yapmış durumda.

Southgateingiltereyuzukourajpg O

Ünlülerin Tercihi Oura Yüzüğü


Oura Yüzüğü'nün kullanıcıları arasında Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow ve Jennifer Aniston gibi ünlüler de bulunuyor. Şirketin web sitesinde, yüzüğün genel sağlık, uyku kalitesi, stres yönetimi ve iş üretkenliğinde önemli iyileşmeler sağladığı belirtiliyor.

Callagereurojpg Yigf D K S Q0I S Ved N-1
EURO 2024'teki İspanya-Hırvatistan maçı, B Grubu'ndaki rekabetin başlangıcı olarak büyük önem taşıyor. İspanya'nın tarihi üstünlüğü ve Hırvatistan'ın son dönemdeki form durumu, bu maçı izlemesi heyecan verici kılıyor. İngiltere ise, Oura Yüzüğü ile performanslarını artırmayı hedefliyor ve bu teknoloji sayesinde başarıya ulaşmayı planlıyor.