Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024'ün çeyrek final aşamasında Fransa ile Belçika karşı karşıya gelecek. Turnuvanın favori takımlarından Fransa, Belçika'yı Düsseldorf Arena'da konuk edecek. Bu kritik maç öncesinde iki takım da güçlü kadrolarıyla sahaya çıkacak ve çeyrek finale yükselmek için mücadele edecekler.

Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Fransa'nın Performansı

Fransa, grup aşamasında Avusturya, Hollanda ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu'nu 5 puanla ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna kaldı. Şampiyonanın başlangıcında beklentilerin altında kalan Fransa, 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan topladı. Bu süreçte attığı 2 golle rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

Belçika'nın Yükselişi

E Grubu'nda Romanya, Slovakya ve Ukrayna ile mücadele eden Belçika, 4 puanla ikinci olarak son 16 turuna yükseldi. Grubunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Belçika, attığı 2 gole karşılık kalesinde 1 gol gördü. Belgeler, turnuvada De Bruyne, Doku ve Lukaku gibi önemli oyuncularıyla dikkat çekiyor ve çeyrek finale yükselmek için Fransa karşısında iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Maç Detayları

Fransa - Belçika çeyrek final maçı, 1 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Düsseldorf Arena'da oynanacak olan karşılaşma, Türkiye saatiyle bu saatte TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. İsveçli hakem Glenn Nyberg'in yöneteceği müsabakada, sahadaki performanslarıyla ilgi çeken futbolcuların performansı büyük önem taşıyor.

Muhtemel 11'ler

Fransa: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Dembele, Kante, Tchouameni, Rabiot, Griezmann, Mbappe

Belçika: Casteels, Castagne, Faes, Vertonghen, Theate, Tielemans, Onana, De Bruyne, Doku, Lukaku, Lukebakio

Fransa - Belçika mücadelesi futbolseverler için büyük bir heyecana sahne olacak. İki takım arasındaki 76. randevuda, Fransa'nın 26 galibiyeti bulunurken, Belçika ise 30 kez kazanarak üstünlüğünü koruyor. 

Editör: Havva Andırır