UEFA’dan Merih Demiral'a Bozkurt Cezası:  2 maç oynama cezası geldi mi? İddialar Doğru mu? UEFA’dan Merih Demiral'a Bozkurt Cezası: 2 maç oynama cezası geldi mi? İddialar Doğru mu?

Avrupa Futbol Şampiyonası, çeyrek final heyecanıyla adeta alevleniyor. Turnuvanın ev sahibi Almanya'nın yanı sıra favori takımların da yer aldığı çeyrek final eşleşmeleri ve maç tarihleri netleşti. 14 Haziran'da başlayan EURO 2024, 14 Temmuz'da oynanacak final maçıyla sona erecek.

Çeyrek Final Eşleşmeleri ve Maç Tarihleri

EURO 2024'te son 16 turu karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. İspanya, Almanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, İsviçre ve Hollanda takımları çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazandılar. İşte, çeyrek final maçlarının detayları:

5 Temmuz Çeyrek Final Maçları:

19:00 - İspanya vs Almanya
22:00 - Portekiz vs Fransa
6 Temmuz Çeyrek Final Maçları:

19:00 - İngiltere vs İsviçre
22:00 - Hollanda vs (Avusturya vs Hollanda maçı galibi)

Çeyrek final karşılaşmaları, futbol tutkunlarını büyük bir heyecanla bekleyen müsabakalar arasında yer alıyor. Özellikle Almanya ve İspanya arasındaki mücadele, turnuvanın en çok merak edilen maçlarından biri olarak öne çıkıyor. Portekiz ve Fransa arasındaki karşılaşma ise futbolseverler için büyük bir çekişme vaat ediyor.

Editör: Havva Andırır