Fenerbahçe - Galatasaray derbi maç yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maç yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) son 16 turu mücadeleleri devam ederken, A Milli Takımımız grup aşamasını ikinci sırada tamamlayarak Avusturya ile eşleşti. Türkiye'nin UEFA EURO 2024'teki yolculuğu, Leipzig Stadyumu'nda oynanacak kritik maçla sürüyor.

Türkiye'nin Son 16 Turundaki Rakibi: Avusturya

A Milli Takımımız, F grubunu 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada bitirerek son 16 turunda Avusturya'nın karşısına çıkıyor. Mücadele 2 Temmuz Salı günü Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak. Leipzig Stadyumu'nda oynanacak maç TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Çeyrek Final İçin Gözler Avusturya Maçında

Avusturya ile yapılacak olan bu tek maçlı eleme mücadelesinin galibi, çeyrek finalde Romanya ile Hollanda arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. Türkiye'nin, Avusturya'yı elemesi halinde çeyrek final yolunda adını yazdıracağı takım netlik kazanacak.

EURO 2024 Son 16 Turu Programı

EURO 2024'te son 16 turu maçları, büyük bir heyecana sahne olacak. Türkiye-Avusturya maçı öncesinde 1 Temmuz Pazartesi günü Fransa-Belçika ve Portekiz-Slovenya maçları oynanacak. 2 Temmuz Salı günü ise Türkiye'nin mücadele edeceği Avusturya karşılaşmasının yanı sıra Romanya-Hollanda maçı da futbol severlerin ilgi odağı olacak.

Editör: Havva Andırır