Sima Şerafettinova, 1997 yılında Azerbaycan’da doğmuştur. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de dünyaya gelen Şerafettinova, ailesinin tek çocuğudur. 13 yaşında mankenlik ve fotomodellik kariyerine adım atmıştır. Şu anda İstanbul'da yaşamaktadır ve bilgisayar mühendisliği eğitimi almaktadır.

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

Kariyerine Nasıl Başladı ve Hangi Başarıları Elde Etti?

Sima Şerafettinova, genç yaşlarda modellik kariyerine başlamış ve 2014 yılında Azerbaycan’ın "Best Model Of" yarışmasında birincilik elde etmiştir. Azerbaycan’da yaşarken televizyon ekranlarında komedi tarzında stand-up gösterileri yapmış, bu alanda da adından söz ettirmiştir.

İşte Benim Stilim 3. Sezonunda Kimdir ve Ne Yapmaktadır?

Sima Şerafettinova, 6 Nisan 2015 tarihinde TV8 ekranlarında yayınlanan "İşte Benim Stilim" adlı yarışma programının 3. sezonunda yarışmaya başlamıştır. Yarışmada jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu bulunmakta, programın sunuculuğunu ise Öykü Serter üstlenmektedir. Yarışmada, en iyi giyinme iddiasında olan Sima Şerafettinova, günün konseptiyle jürileri etkilemeye çalışmaktadır.

Sima Şerafettinova'nın Dil Bilgisi ve Eğitim Durumu Nedir?

Sima Şerafettinova, Azerice, Türkçe, Rusça, İngilizce, Ukraynaca ve İspanyolca olmak üzere birçok dili bilmektedir. Eğitim hayatında bilgisayar mühendisliği alanında öğrenim görmekte olan Şerafettinova, çok yönlü bir yeteneğe sahiptir.

"İşte Benim Stilim" Yarışmasındaki Diğer Yarışmacılar Kimlerdir?

Sima Şerafettinova, "İşte Benim Stilim" 3. sezonunda Büşra Eyen Siral, Mihriban Akgül, Cerem Güngüz, Didem Ezgi Akın, Duygu Barazi, Elçin Kayadibi, Ezgi Ünal, Gülşah Yılmaz, Neda Poursaeid, Sinem Umaş, Şilan Makal, Tümay Tali gibi diğer yarışmacılarla birlikte mücadele etmektedir. Yarışmacılar, günün konseptine uygun giyinerek jüriyi etkilemeye çalışmaktadır.

Editör: Mehmet Çetil