Aylardır kayıplara karışan Sibel Apaydın, 4 çocuğunu geride bırakarak sevgilisi Atakan ile birlikte olduktan sonra ailesiyle yüzleşmek üzere Esra Erol’un programına katıldı. 15 yıllık evliliğin ardından yaşanan bu olay, ekran başındaki izleyicileri şok etti. Sibel’in annesi Fadime ve ağabeyi Mustafa, kızlarının kaybolmasının ardından Esra Erol’a başvurarak onu aramak için stüdyoya geldiler.

Dilan Polat’tan Tahliye Partisi: Ablası Sıla Doğu ile Dudak Dudağa Görüntüleri Sosyal Medyada Olay Oldu Dilan Polat’tan Tahliye Partisi: Ablası Sıla Doğu ile Dudak Dudağa Görüntüleri Sosyal Medyada Olay Oldu

Sibel’in İtirafları Neler?

Sibel Apaydın, canlı yayında kocasıyla ilgili şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Eşinin, ona başka erkeklerle ilişkiye girmesi için mesaj attığını belirten Sibel, “Ben Atakan’la nisan ayından beri konuşmaya başladım. Eşim bana attığı mesajlarda zina teklifinde bulundu” dedi. Bu açıklama, izleyiciler arasında büyük bir tartışma yarattı. Sibel, Şubat ve Mart aylarında eşinin kendisine gönderdiği mesajları gösterdiğini, ancak ailesinin ona inanmadığını belirtti.

Anne Fadime’nin Tepkisi Ne Oldu?

Canlı yayında Sibel’in annesi Fadime, “Namaz kılan kocana iftira attın” diyerek kızıyla yüzleşti. Sibel ise annesine olan kırgınlığını dile getirerek, “Eğer bana destek çıksaydı koşup sarılırdım ama şimdi karşı karşıya gelmek istemiyorum” ifadelerini kullandı. Aile içindeki bu çatışma, izleyicilerin dikkatini çekerken, Sibel’in yaşadığı psikolojik durumu da gözler önüne serdi.

1200Xauto

Kocası Hakkında Şok Edici İddialar

Sibel, kocasının Atakan ile olan ilişkisini bildiğini de belirtti. “Eşim Atakan’ı biliyordu. Beni eve çağırdı ve Atakan ile birlikte alkol içmeyi teklif etti” dedi. Bu açıklama, stüdyodaki gerilimi artırırken, Sibel’in kocasının uyuşturucu satışı yaptığı ve bu yüzden 3 kişinin ölümüne sebep olduğu iddiaları da gündeme geldi.

Editör: Mehmet Çetil