Hayranları Sevinçten Çılgına Dönecek! Diriliş Ertuğrul'un Başrolünden Sürpriz Geri Dönüş

Diriliş Ertuğrul dizisinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, yeni projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Hayranları tarafından merakla beklenen bu gelişme, televizyon dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ancak, yeni dizinin çekim süreci, yayın tarihi ve konusu hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Bu belirsizlik, diziyi dört gözle bekleyen hayranlar arasında büyük bir merak ve heyecan oluşturdu.

4A8A6Cfb3545A1Ca2A805A66D1B4Ddce

Yeni Projesi Belli Oldu

Diriliş Ertuğrul'daki Halime Hatun karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Esra Bilgiç, uzun bir aranın ardından ekranlara "Zamanın Kapıları" adlı yeni dizisiyle dönüyor. Bu yeni projesi, televizyon gündeminde büyük yankı uyandırdı. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni dizide, yetenekli oyuncu Birkan Sokullu da başrolde yer alacak. İkilinin performansının nasıl olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Esra Bilgic Boyu Kac

Zamanın Kapıları Dizisinin Konusu

"Zamanın Kapıları" dizisi, asosyal bir yaşam süren genç bir bilgisayar dehası olan Sinan ile ülkenin en büyük iş insanlarından birinin kızı Nevra'nın yollarının kesişmesini konu alıyor. Bu beklenmedik karşılaşma, her iki karakter için de hayatlarında yeni başlangıçlar ve dönüşümler getirecek. Dizi, Ayşe Övür'ün aynı adlı kitabından uyarlanacak. TOD TV tarafından 2024 yılı içinde yayınlanacak olan "Zamanın Kapıları", seyircilere farklı bir hikaye sunacak ve Esra Bilgiç ile Birkan Sokullu'nun uyumu merakla bekleniyor.

(5)-5

Esra Bilgiç Kimdir?

Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da doğmuş Türk oyuncudur. En bilinen yapımı Diriliş Ertuğrul'dur. 2014-2019 yılları arasında 5 sezon boyunca ekrana gelen dizideki başarılı performansı, ona geniş bir hayran kitlesi kazandırmıştır. Diriliş Ertuğrul'daki Halime Hatun rolü, Esra Bilgiç’in kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu rolüyle sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da tanınmış ve sevilmiştir.

Maxresdefault-57

Hayranları İçin Büyük Heyecan

Esra Bilgiç'in ekranlara geri dönüş haberi, hayranları arasında büyük bir sevinç ve heyecanla karşılandı. Sosyal medyada bu gelişme üzerine pek çok paylaşım ve yorum yapıldı. Özellikle Diriliş Ertuğrul dizisindeki performansıyla kalplerde taht kuran Bilgiç'in yeni projesi, televizyon dünyasında da büyük bir merakla bekleniyor. "Zamanın Kapıları" dizisinin yayın tarihi ve diğer detayları henüz açıklanmamış olsa da, bu yeni projenin şimdiden büyük bir ilgi uyandırdığı kesin.

-94

20032022114101 4D0Bc9Cb9Fdb667Ee

(4)-6

(2)-24

(3)-9

(1)-37

Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Davasında İkinci Duruşmada Neler Yaşandı? Tutuklu Bahar Candan'ın Duruşmaya Katıldı mı? Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Davasında İkinci Duruşmada Neler Yaşandı? Tutuklu Bahar Candan'ın Duruşmaya Katıldı mı?

Editör: Ali Çakar