Model Esra Balamir, son olarak Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Canlı yayına katılan Balamir'in kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte Esra Balamir hakkında bilinmesi gerekenler...

ESRA BALAMİR KİMDİR?

Esra Balamir, 7 Eylül 1975'te Adana'da doğmuştur. Türk model, şarkıcı, oyuncu ve TV sunucusu olarak tanınmaktadır. Kariyerine Kral TV'de DJ olarak başlayan Balamir, daha sonra başka bir kanalda kendi programını sunmuştur. Daha sonra sabah programı sunmaya başlayan Balamir, ilk televizyon dizisini Şafak Sezer'le çekmiştir. Böyle mi Olacak, Kabere Kabere ve Reyting Hamdi gibi dizilerde rol alan Balamir, aynı yıl bir müzik programının sunuculuğunu yapmıştır.

Esra Balamir Kac Yasinda

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın annesi kimdir, neden annesi öldü? Annesinin hastalığı neydi? Sosyetik güzel Süreyya Yalçın annesi kimdir, neden annesi öldü? Annesinin hastalığı neydi?

1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer ile evlenen Balamir, toplamda 5 albüm çıkarmıştır. Ünlüler Çiftliği gibi şovların en popüler yarışmalarından birinde sahne alan Balamir, 2016 yılında İşte Benim Stilim programında da yer almıştır.

ESRA BALAMİR KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

49 yaşındaki Esra Balamir, Adana doğumludur.

ESRA BALAMİR'İN YAZDIĞI ŞARKILAR

1995 – Hadi Durma
2002 – Kalbim Küçük
2005 – Bal Gibi
2007 – Masalcı
2010 - Rüyalar Gördüm
2016 - Söke Söke (Single)
2021 - Adamım (Single)
2022 - Jargon (Single)

FİLMOGRAFİSİ

1993 – Bizim Takım (TV Dizisi)
1997 – Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi)
1998 – Sırılsıklam (TV Dizisi)
1998 – Şafak Vakti (Gülbeyaz) (TV Dizisi)
2003 – Hayat Bilgisi (TV Dizisi)
2005 – Sevda Tepesi (TV Dizisi)
Esra Balamir'in Aramızda Kalmasın programına katılması, hayranları tarafından merakla beklenen bir gelişme oldu. Ünlü modelin kariyerindeki yeni adımlar da takip edilmeye devam ediyor.