NTC Medya'nın yapımını üstlendiği ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi "Kötü Kan" izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 6 Eylül Cuma günü saat 20.00'de NOW platformunda yayınlanacak olan dizi, büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin afişi sosyal medyada büyük ilgi gördü ve birçok yorum aldı.

“Kötü Kan” Dizisi Ne Konuda?

"Kötü Kan" dizisi, eski bir polis memuru olan Kartal’ın hikayesini merkezine alıyor. Kartal, bir gece kulübünde güvenlik müdürlüğü yapmaktadır ve tehlikeli bir mafya grubuyla başı derttedir. Kartal’ın yıllardır uzağında olduğu çocuklarının yanına taşınması, hem mafya batağından kurtulma çabasını hem de çocuklarına baba olabilme sınavını izleyiciye sunacak. Dizinin kurgusu, izleyicileri duygusal ve gerilim dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Kimler Rol Alıyor?

Dizinin oyuncu kadrosu, oldukça zengin ve dikkat çekici isimlerden oluşuyor. Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrolleri paylaştığı dizide, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, ve Mutluhan Kasap gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Kotu Kan 1

Dizinin Yapım ve Yönetim Kadrosu

"Kötü Kan" dizisinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. Yapım ve yönetim kadrosunun deneyimli isimleri, dizinin kaliteli bir yapım olarak öne çıkmasını sağlayacak.

Editör: Mehmet Çetil