Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor gibi önemli takımların formasını giyen eski milli futbolcumuz Ersen Martin, 19 Mart 2024 tarihinde vefat etti. 44 yaşında hayatını kaybeden Martin, futbol camiasında ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.

23 Mayıs 1979'da Almanya'da doğan Martin, futbola Nürnberg altyapısında başladı. 1999 yılında Beşiktaş'a transfer olan Martin, siyah-beyazlı forma altında 2 sezon forma giydi. Daha sonra Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği gibi birçok takımda oynadı. 2013 yılında Eyüpspor formasıyla futbolu bıraktı.

Başarılı Futbol Kariyeri

Martin, futbol kariyeri boyunca 371 resmi maça çıktı ve 101 gol atma başarısı gösterdi. 27 de asist yapan Martin, A Milli Takım formasını da 3 kez giydi.

Ersen Martin'i Unutulmaz Kılanlar

Martin, sahadaki mücadelesi ve hırsı ile tanınıyordu. Golcü kimliğiyle de öne çıkan Martin, taraftarların sevgilisi olmayı başardı. Futbolun yanı sıra mütevazı kişiliği ve yardımseverliğiyle de sevenlerinin gönlünde taht kurdu.

THY yolcu yemek menüsünde neler var, Sertab Erener yemeklere isyan etti, yetkililere seslendi! THY yolcu yemek menüsünde neler var, Sertab Erener yemeklere isyan etti, yetkililere seslendi!

Ersen Martin'in Vefatı Futbol Camiasını Yasa Boğdu

Ersen Martin'in vefat haberi, futbol camiasında ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor gibi kulüpler başsağlığı mesajları yayımladı. Futbolcular ve futbolseverler de sosyal medya hesaplarından Martin'e veda ettiler.