ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Erkan Yolaç'ın Eşi Asuman Tuğberk Yolaç Öldü Mü, Hastalığı Ne, Neden Öldü?

Televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk Yolaç, kanser tedavisi gördüğü bir sürecin ardından yaşamını yitirdi. İşte, detaylar...

Üzücü Bir Kayıp: Asuman Tuğberk Yolaç'ın Vefatı

16 Mayıs'ta kaybettiğimiz televizyon sunucusu Erkan Yolaç'ın ardından, eşi Asuman Tuğberk Yolaç da hayata veda etti. Uzun süredir kanserle mücadele eden 1970 Türkiye güzeli, 72 yaşında yaşamını yitirdi. Evliliklerinden sonra iş dünyasında da başarıyla adını duyuran çift, birlikte Yolaç AŞ adında bir şirket kurmuş ve uzun yıllar televizyon dünyasına da damga vurmuştu.

Erkanyolaç.... (1)

Açıklama ve Duyuru: Yolaç Ailesinden İfade

Yolaç Ailesi, acı haberi bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu. Asuman Tuğberk Yolaç'ın kariyeri ve aile hayatıyla ilgili bilgilerin paylaşıldığı açıklamada, Yolaç'ın cenaze töreninin tarihi ve yeri de belirtildi. Vefat eden ismin, televizyon dünyasına ve iş hayatına katkıları anılarla yad edilirken, ailenin bu zor gününde başsağlığı dileklerini iletmek için bir araya gelmesi bekleniyor.

Uzun Bir Birliktelik: Asuman Tuğberk ve Erkan Yolaç'ın Evliliği

Asuman Tuğberk ile Erkan Yolaç, 1976 yılında evlenmiş ve uzun bir evlilik hayatı sürdürmüştü. 48 yıllık mutlu bir birliktelikleri olan çiftin Mehmet ve Göksu adında iki çocuğu bulunuyor. Yolaç çifti, iş hayatında olduğu gibi özel hayatlarında da birlikte hareket etmiş ve birbirlerine destek olmuştu.

Son Veda: Asuman Tuğberk Yolaç'ın Cenaze Töreni

Asuman Tuğberk Yolaç için düzenlenecek cenaze töreni, 4 Haziran Salı günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde gerçekleştirilecek. Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yolaç, sonsuzluğa uğurlanacak. Bu zor gününde Yolaç Ailesi'nin yanında olmak ve başsağlığı dileklerini iletmek için sevenleri ve dostları cenaze törenine katılacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız