Yeni müfredatın tanıtımı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sarılan öğrencinin kimliği, dikkatleri üzerine çekti. Ortaya çıkan bilgilere göre, bu öğrenci, sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi olan Zeynep Su Candan'dı.

Öğrenci Sarılma Olayının Ardındaki İlginç Gerçek

Zeynep Su Candan'ın sahneye çıkarak Erdoğan'a sarılması, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yarattı. Bu durum, özellikle Candan kardeşlerin daha önce suçlamalarla gündeme gelmiş olmasıyla ilişkilendirildi. Ancak Zeynep Su Candan, ablası Nihal ve Bahar Candan'ın suçsuz olduğunu savunarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu konuyu ilettiğini ve kendisinden yardım talep ettiğini belirtti.

44 yıla kadar hapsi isteniyor

Candan, Cumhurbaşkanı'nın kendisine gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ederek, ablasının suçsuzluğunu vurguladı ve yapılan suçlamaların haksız olduğunu dile getirdi. Ancak Candan kardeşler hakkında açılan davalarda ciddi cezalarla karşı karşıya oldukları da belirtildi. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında "suç örgütüne üye olmak", "dolandırıcılık" gibi suçlamalarla iddianame hazırlandı.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas Kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Naim Makas İl Başkanlığından neden istifa etti? AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas Kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Naim Makas İl Başkanlığından neden istifa etti?

İddianamede, Alisya Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ciddi cezalara çarptırılması talep edilirken, bu süreçte Zeynep Su Candan'ın da yaşadığı duygusal zorluklar ve ailenin bu süreçteki çabaları da dikkat çekiyor. Bu gelişmeler, sosyal medya fenomenlerinin yaşadığı hayatın perde arkasını ve siyasetle ilişkilerini merakla takip edenler için önemli bir gelişme olarak kaydediliyor.

Editör: Havva Andırır