Dilan Polat ve eşi Engin Polat, son zamanlarda yaşadıkları olaylarla sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla yaklaşık 9 ay cezaevinde kalan çift, tahliye edildikten sonra dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dilan Polat, daha önce sosyal medyayı kullanmayacağını duyurmuştu; ancak bu kararına rağmen paylaşımlarına devam etmesi, takipçileri arasında merak uyandırdı.

Sosyal Medya Paylaşımları ve Tepkiler

Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın sosyal medya paylaşımı yapmasını istemediğini belirterek, takipçilerine bu konuda açıklamalarda bulunmuştu. Fakat bu açıklamanın hemen ardından, Dilan Polat’ın sosyal medyadaki aktifliğine geri dönmesi dikkat çekti. Kullanıcıların yorumları, Polat çiftinin ilişkisi üzerine yeni tartışmalara yol açtı.

Wanda Nara ve Mauro Icardi Çifti Yeniden Gündemde! Sızdırılan Ses Kayıtlarında Nara'dan Şok İfadeler! Wanda Nara ve Mauro Icardi Çifti Yeniden Gündemde! Sızdırılan Ses Kayıtlarında Nara'dan Şok İfadeler!

Engil Polat Ve Dilan Polat Bosan

Engin Polat’ın Tepkisi Nedir?

Bir sosyal medya kullanıcısının "Engin abi soğuk son zamanlarda" yorumu üzerine Dilan Polat, eşiyle ilgili ilginç bir bilgi paylaştı. Dilan, Engin Polat’ın enerji şarkısı paylaştığı için kendisine sinirlendiğini ve bunun üzerine duvara kafa attığını açıkladı. Bu olay, takipçileri arasında hem şaşkınlık hem de eğlence kaynağı oldu.

Editör: Havva Andırır